QuietComfort® 35 Bluetooth® bežične slušalice

Najkvalitetnija reprodukcija uz bezkompromisnu udobnost, a sve zbog toga da ti dočaraju zvuk koji obožavaš.

VIŠE

Bežična sloboda i snaga zvuka

Izgubi se glazbi umjesto među kablovima. Odlična kvaliteta i udobnost, koju trebaš na radnom mjestu ili za vrijeme bavljenja sportom. Bose tehnologija omogućava, da ne trebaš razmišljati o povezivanju, brzo dostupni gumbi na slušalicama olakšavaju ti pristup  Bluetooth uređajima, pozivima ili snimcima.

Bolji materiali za bolje slušalice

Noise cancelling bežične slušalice su izrađene za život na putovanju. Otporne na udarce i koroziju, s udobnim oblogama. Slušalice HP 700 imaju nevjerojatno lagan naglavni nosač, koji će osigurati udobnost cijeli dan .

QC Sport bežične slušalice biti će tvoj najdraži sportski rekvizit. Izrađene, da traju, nude udobnost i stabilnost i na nazahtjevnijim treninzima. Posebna tehnologija s hidrofobnom navlakom, koja štiti od vlage.

QC Earbuds bežične slušalice

Najučinkovitije slušalice na svijetu za neutralizaciju buke.

Nove Bose QC Earbuds bežične slušalice su najučinkovitije slušalice na svijetu za neutralizaciju i uklanjanje buke. Kombinacijom patentiranih aktivnih i pasivnih inovacija za uklanjanje buke, Bose QuietComfort® slušalice sadrže svu tehnologiju anuliranja buke naših najboljih slušalica – u kompaktnim, potpuno bežičnim slušalicama.

Bose QC Eaerbuds