QuietComfort® 35 Bluetooth® bežične slušalice

Najkvalitetnija reprodukcija uz bezkompromisnu udobnost, a sve zbog toga da ti dočaraju zvuk koji obožavaš.

VIŠE

Bežična sloboda i snaga zvuka

Izgubi se glazbi umjesto među kablovima. Odlična kvaliteta i udobnost, koju trebaš na radnom mjestu ili za vrijeme bavljenja sportom. Bose tehnologija omogućava, da ne trebaš razmišljati o povezivanju, brzo dostupni gumbi na slušalicama olakšavaju ti pristup  Bluetooth uređajima, pozivima ili snimcima.

Bolji materiali za bolje slušalice

Noise cancelling bežične slušalice su izrađene za život na putovanju. Otporne na udarce i koroziju, s udobnim oblogama. Slušalice QuietControl 30 imaju nevjerojatno lagan naglavni nosač,koji će osigurati udobnost cijeli dan .

Soundsport bežične slušalice biti će tvoj najdraži sportski rekvizit. Izrađene, da traju,  nude udobnost i stabilnost i na nazahtjevnijim treninzima. Posebna tehnologija s hidrofobnom navlakom, koja štiti od  vlage.

QuietComfort® 30 bežične slušalice

QC30 su bežične slušalice sa laganom vratnom potporom koja se potpuno prilagodi korisniku.Prerađena StayHear+QC tehnologija osigurava da se nježno prilagodi tvome uhu i osigurava stabilnost.

BOSE QuietComfort® 30

Naporni trening zahtjeva izdržljivu tehnologiju

SoundSport® Pulse slušalice su tehnološki napredak, koji ti pomaža pri sportskim aktivnostima! Ugrađen senzor za srčani puls u ušima  daje  potrebne informacije o tijeku treninga. StayHear®+ Pulse ušni dio je udoban i stabilan.Ako pojačaš intenzitet treninga, nema brige za slušalice, zaštićene su od znoja i vlage. Bluetooth i NFC sinhronizacija za užitak bez kablova.

SoundSport® Pulse bežične slušalice

1.750,00 Kn | Boje: . .

VIŠE