KOJI JE PRAVI ZA TEBE?

Želiš, da je glazba uvijek s tobom?

Ako ne možeš zamisliti dan bez glazbe SoundLink Bluetooth® je kao stvoren za tebe!Konstruirani da su s tobom svuda – s robusnim designom  i baterijom velikog kapaciteta.

VIŠE

Želiš glazbu u udobnosti svoga doma?

Ako najradije u glazbi uživaš u svome domu, u miru, gdje se potpuno možeš opustiti, vrijeme je  za pametne zvučnike. Izrađeni, da ih lako dogradiš u glazbeni sistem – najlakši način uživanja u glazbi!

VIŠE

Tvoja glazba – gdjegod si!

Uživaj u bežičnoj slobodi s SoundLink Bluetooth zvučnicima.

Putovanja su manje stresna s kvalitetnim zvukom!

SoundLink nisu klasični Bluetooth zvučnici,unatoč tomu da su mali i prijenosni ,daju kvalitetan zvuk – gdjegod si. Lithium-ion baterije možeš puniti, napunjena će raditi puno sati.

Velik zvuk u malom pakiranju

Kako je moguće da nešto tako malo daje takav zvuk?Ključ je u posebnoj tehnologiji ,koja oživi svaku glazbu.

Bilo koja pjesma iz bilo kojeg uređaja.

Sa kojim uređajem možeš povezati SoundLink® zvučnike? S pametnim telefonom ili tabletom – svojim ili tuđim!Ako ima Bluetooth, imaš sve što ti je potrebno za uživanje u glazbi.

Malen zvučnik velikih mogućnosti

Dubok i glasan – SoundLink® Revolve II ti omogućava  360° zvuk za potpuno predavanje glazbi. S ugrađenim mikrofonom možeš ga koristiti i za pozive, Google Now™ i Siri.

Prenosan i
vodootporan

Najbolji suputnik u tvojim  podvizima – s ugrađenim mikrofonom možeš ga koristiti i za pozive, Google Now i Siri.

Manje žica, više glazbe.

Pametni zvučnici, koji će biti uvijek uz tebe.

Bose Home Speaker Portable

Zvuk pametnoga zvučnika, kojeg možete poneti sa sobom.

Lagane postavke i potpuno upravljanje

Besplatno preuzmite Bose Music aplikaciju s uputstvima. Aplikaciju možete koristiti i za pregled svih vaših glazbenih datoteka, izbor radio postaja i playliste, muzičkih usluga te za ažuriranje samog zvučnika. Bose music aplikacija omogućava vam povezivanje s više bose pametnih zvučnika ili soundbara, pa se u svakoj prostoriji vašeg doma može čuti različita glazba.