KOJI JE PRAVI ZA TEBE?

Želiš, da je glazba uvijek s tobom?

Ako ne možeš zamisliti dan bez glazbe SoundLink Bluetooth® je kao stvoren za tebe!Konstruirani da su s tobom svuda – s robusnim designom  i baterijom velikog kapaciteta.

VIŠE

Želiš glazbu u udobnosti svoga doma?

Ako najradije u glazbi uživaš u svome domu,u miru, gdje se potpuno možeš opustiti,vrijeme je  za SoundTouch liniju zvučnika. Izrađeni, da ih lako dogradiš u glazbeni sistem – najlakši način uživanja u glazbi!

VIŠE

Tvoja glazba – gdjegod si!

Uživaj u bežičnoj slobodi s SoundLink Bluetooth zvučnicima.

NOVO

SoundWear Companion zvučnik

Slobodne ruke. Slobodne uši.

VIŠE

Putovanja su manje stresna s kvalitetnim zvukom!

SoundLink nisu klasični Bluetooth zvučnici,unatoč tomu da su mali i prijenosni ,daju kvalitetan zvuk – gdjegod si. Lithium-ion baterije možeš puniti, napunjena će raditi puno sati.

Velik zvuk u malom pakiranju

Kako je moguće da nešto tako malo daje takav zvuk?Ključ je u posebnoj tehnologiji ,koja oživi svaku glazbu.

Bilo koja pjesma iz bilo kojeg uređaja.

Sa kojim uređajem možeš povezati SoundLink® zvučnike? S pametnim telefonom ili tabletom – svojim ili tuđim!Ako ima Bluetooth, imaš sve što ti je potrebno za uživanje u glazbi.

Malen zvučnik velikih mogućnosti

Dubok i glasan – SoundLink® Revolve ti omogućava  360° zvuk za potpuno predavanje glazbi.S ugrađenim mikrofonom možeš ga koristiti i za pozive, Google Now™ i Siri.

Prenosan i
vodootporan

Najbolji suputnik na tvoji  podvizima – s vgrađenim mikrofonom možeš ga koristiti i za pozive, Google Now i Siri.

Samo 1 sistem za cijeli svijet nove glazbe!

SoundTouch® zvučnici za bežični dostup do glazbenih zbirki na Spotify, Deezer, internetnom radiju ili tvojoj pohranjenoj glazbi. Slušaj glazbu s tableta ili telefona preko Bluetooth veze, ili poveži zvučnike na svoj Wi-Fi i uživaj!

SoundTouch® aplikacija: brza & jednostavna kontrola nad tvojom glazbom!

Neposredni nadzor nad glazbom iz telefona ili tablieta.Surfaj po Spotify, Deezerju, ili svojim glasbenim arhivima. Personaliziraj slušanje s unaprijedj spremljenim sadržajima.

SoundTouch® raste s tobom!

Počneš s jednim zvučnikom i po želji nadogradiš s drugim – jednostavno i brzo!Svi su međusobno kompatibilni.Kako želiš, za kućno kino ili za vanjsku uporabu.

Najmočniji bežični zvučnik za potpuno prepuštanje glazbi!

Napuni i najveće prostore sa dubokim, bogatim in prirodnim zvukom.

Tvoja glazba, po tvojoj mjeri!

Wave® SoundTouch® sistem ti omogućava užitak u tvojoj glazbi,bez obzira na izvor odakle dolazi – Spotify, Deezer, internet radio postaje, tvoja glazbena zbirka na računalu – ili CD i i li AM / FM radio!